Aleksandar Vacić

Ti neki momenti, koji vrede.

MacWorld 2007

Kakav hype…

Počeo sam redovno da pratim šta Apple radi negde 2003 i iz čiste zabave pratim par interesantnih sajtova i blogova. Za to vreme sam video sve i svašta, totalno nerealna očekivanja, ludački dobre fake postere i renderinge prototipova. Ma svašta.

Cult of MacAli ovo što se sada dešava oko MacWorlda koji počinje danas (Jobsov keynote je sutra) prevazilazi sve što sam do sada video. Te da li će biti Leopard sada i odmah, tzv. iTV, nova Cinema Display linija (ovom se nadam ;)), osveženi MacBook Pro, Blu-Ray u Mac Prou, 8-core Mac Pro, iPod Phone (ovde bi mi trebalo barem 50 raznih linkova), iPod PDA, touch-screen iPod, Excel-compatible appnešto potpuno novo.

Mac Rumors po običaju ima dobru retrospektivu a šta će zaista biti, videće se nešto više od 1 dana. A majstori iz samog Applea tek… stave sličicu na home page… Kod bilo koje druge kompanije to bi izazvalo najviše podizanje obrve, a ovde totalni madness: prenose svi rumor sajtovi, gizmodo, endgadget, čak i neki jako cenjeni i poštovani bloggeri prenose to kao predznak velikih stvari na MW07.

MacRumorsLive, utorak, 18h, po našem vremenu. Ažurne fotke (macworld tag, počev od 8. jan) sa Flickra.

naknadno: iPhone (f-a-s-c-i-n-a-n-t-n-o!) i AppleTV.