Aleksandar Vacić

Ti neki momenti, koji vrede.

A & A

Da citiram sebe od pre godinu dana:

Ne kapiram zašto nisu za komentatora stavili A. Babića koji je na sajtu B92 napisao sjajan uvodni tekst za ovu sezonu. Iz teksta se vidi da čovek voli i prati F1 (i generalno moto-sportove). Neka puste čoveka da proba, Stojanović neka tu bude uz njega, neka im nameste comp da na Netu mogu da prate live timing i dešavanja (formula1.com to daje) + da reklamne blokove skrate na po 30-40s i puste više puta u toku trke.

I sad ti vid’ raaazlikeeee… Babić je odličan, “diše” trku, pravilno tumači događaje na stazi, priča tečno i interesantno i što je najbitnije - ne utapa se u to čiji je pašenog bio juče na kafi sa zamenikom šefa mehaničara od ovog ili onog tima. Stojanović mnogo pripremljeniji nego prošle godine, primećuje se da je pratio šta se dešavalo tokom zimskih priprema.

Perrke (ima nas koji čitamo, no me mrzi da se registrujem da bi ostavio komentar), ne znam za tebe, ali ja sam čitavu trku odgledao na B92. :) Jako, jako lepo.

Moram da spomenem i osveženi sajt B92 - sportski deo, sa plavom i crvenom bojom mi se jako dopada, kao i dizajn same strane. Odnos naslova i teksta, podnaslova i nadnaslova - prilično bolje nego ranije.